Elele Dergisi
Muhabir : Merhaba Serenay Sarıkaya !
Serenay Sarıkaya : Merhabaaaa (uzatarak) hoş geldiniz ....
Muhabir : Hiç uzatmadan konuya girmek istiyoruz açıkçası .
Serenay Sarıkaya :Tabii ki buyrun
Muhabir : İlk önce Paylaşım Sitelerinde Sahte Hesap Konusuna geliyorum
Serenay Sarıkaya : Sizi dinliyorum . (Somurtarak söylüyor)
Muhabir:Facebook , Twitter gibi paylaşım sitelerinde 1.500'ü geçkin adınıza sahte hesap var . Sizi seven hayranlarınız gercek Serenay'ı arıyor ...
Serenay Sarıkaya : Evet , farkındayım ... (gülerek söylüyor )
Muhabir : Peki çok sevilen Serenay Hanım Bir facebook'unuz veya twitter'ınız var mı ?
Serenay Sarıkaya : Var . Evet var ve bunu ilk kez burada itiraf ediyorum . Aslında ilk Adanalı dizisinde oynadığımda hayranlarımı kabul edecektim . Fakat sonradan o kabul ettiğim hayranların icinde benim adıma sahte hesap acanlar da olduğunu düsünerek bu kararımı erteledim
Muhabir : Aslında haklısınız .... Şu an facebook'unuz gizlimi veya twitter'ınız ?,
Serenay Sarıkaya:Evet twitter kullanmıyorum ama Facebook'um gizli . Ve hayran kabul etmeyi hiç düşünmüyorum
Muhabir : Hmm peki ... Gercek Hayattaki SERENAY (SOFİA) gibi mi ?
Serenay Sarıkaya : Hayır pek de değil. Ama dizideki inatçılığımı gercek hayatımda da sürdürüyorum .... Gercek hayatta hırcınım ... Annem benim tek sırdasım herseyimi onunla paylasırım
Muhabir : En yakn arkadasınız kim ?
Serenay Sarıkaya : Damla ...Onu çok seviyorum Benim en yakın arkadasım o Arkadasım Hande ve Dilara da cok sevdiğim arkadaslarımdan ....
Muhabir : Serenay Sarıkaya Adanalı'dan çıktı haberleri doğru mu peki ?
Serenay Sarıkaya : Evet doğru.
Muhabir : Peki nedenini öğrenebilir miyiz ?
Serenay Sarıkaya : Oktay Kaynarca herşeyime müdahale ediyordu . Bir gün sete gec gittim diye setin ortasında beni azarladı . Halbuki gec gitmemin nedeni vardı . Ve bunu hiç sayıyorum ... Kızmasının nedenini benim Miss Turkey'de ki 2.liğime bağladı . Bora Onur'a diziden çıkmak istediğimi söylediğimde o da Bora Onur'un yanında çay içiyordu . Bora Onur'a diziden çıkmak istediğimi söylediğim an 3'ümüz arasında şuna benzer bir konuşma geçti ...
Serenay Sarıkaya (Ben) :Merhaba ... Bir karar aldım ve bunu sizinle paylasmak istiyorum ...
Bora Onur(Dizi Yönetmeni ) : Tabii ki söyle Serenay'cım .
Serenay Sarıkaya (Ben): Üzgünüm , ama ben daha fazla diziye devam etmek istemiyorum .
Bora Onur(Dizi Yönetmeni ) :Aaa . Peki neden ?
Serenay Sarıkaya (Ben): Oktay Kaynarca ile aynı dizide rol almak istemiyorum.
Oktay Kaynarca:Neden benim ne suçum var .
Serenay Sarıkaya (Ben):Üzgünüm ama her şeyime müdahale ediyorsunuz .
Oktay Kaynarca : Burada suclu ben miyim sen mi?
Serenay Sarıkaya (Ben):Pardon ama benim ne suçum var ?
Oktay Kaynarca :Lolita pozları verip benim ismimi anamazsın .
Serenay Sarıkaya ( Ben):Ben sizin adınızı anmadım .Ağzınızı bozmayın…Ve bir daha benimle muhattab olmayın .
Diyerek Seti terk ettim ……
Muhabir : Peki ondan sonra hiç görüştünüz mü ?
Serenay Sarıkaya : Hayır , asla görüsmedik …
Muhabir : Peki Çağkan Çulha ile aşk yaşadığınız doğru mu ?
Serenay Sarıkaya : Tabii ki hayır . Çağkan başka bir ilişki icerisinde ben başka bir ilişki icerisindeyim
Serenay Sarıkaya : Başka bir soru var mı?
Muhabir : Hayır yok .
Muhabir : Peki görüşmek üzere Serenay Her şey icin tesekkurler
Serenay Sarıkaya : Ben tesekkur ederım
Serenay Sarıkaya : Yıne beklerim